Primul pas
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Primul pas
Va place fizica? Daca DA, de ce? Daca NU, de ce?
Costin Iliescu- Admin
Data de inscriere : 08/05/2012
Re: Primul pas
Da, pot spune ca imi place fizica deoarece
:
-m-a ajutat sa inteleg unele fenomene din natura, care se petrec mereu sub ochii nostri.
-modul profesorului de a preda este unul lejer, si placut.
- poti afla multe informati importante despre corpurile din jurul nostru.

-m-a ajutat sa inteleg unele fenomene din natura, care se petrec mereu sub ochii nostri.
-modul profesorului de a preda este unul lejer, si placut.
- poti afla multe informati importante despre corpurile din jurul nostru.

Madalina Novac 9C- Mesaje : 2
Data de inscriere : 17/05/2012
Re: Primul pas
Da, imi place fizica deoarece:
-m-a ajuta sa inteleg structura materiei, proprietatile generale, legile de miscare, formele de existenta a materiei, precum si transformarile reciproce ale acestor forme.
-deoarece se inrudeste cu celelalte fenomene ale naturii:chimie ,geografie,astronomie,matematica
-m-a ajuta sa inteleg structura materiei, proprietatile generale, legile de miscare, formele de existenta a materiei, precum si transformarile reciproce ale acestor forme.
-deoarece se inrudeste cu celelalte fenomene ale naturii:chimie ,geografie,astronomie,matematica

Plesa Cristian 10A- Mesaje : 2
Data de inscriere : 22/05/2012
Localizare : Bucuresti
Grosu Adriana 10F
Exista ramuri ale fizicii care NU imi plac, nu mi-au placut(ex: mecanica) si recunosc ca din vina mea, pentru ca nu am fost atat de inteligenta incat sa fiu atenta la explicatiile profesorilor.Rezultatul? Nu am inteles nimic si sta in firea omului ca atunci cand se simte inferior, nestiutor sa spuna"NU IMI PLACE".
Insa exista parti care chiar m-au fascinat(ex:termodinamica cu toate acele transformari).
Insa exista parti care chiar m-au fascinat(ex:termodinamica cu toate acele transformari).
Grosu Adriana 10F- Mesaje : 2
Data de inscriere : 31/05/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum